Unsplash
Ilustracija

Ovo je četvrti video na ovu temu koji je Džanesa snimila. Na samom početku, ona je naglasila da ono što govori ne važi za svaki hotel i da se njeni navodi odnose samo na ono što je ona doživela.

– Nikada, ali baš nikada nemojte da hodate potpuno bosi po hotelskoj sobi, odnosno tepihu. Usisavaju se između dolaska svakog gosta, ali se dubinski čiste možda jednom godišnje. Puni su bakterija pa preporučujem da hodate u čarapama ili papučama – rekla je ona.

U nastavku je dodala da ako gosti u hotelu uplate noćenje s doručkom, a ne stignu na posluživanje jer moraju ranije da odu iz hotela, mogu da traže da im osoblje zapakuje hranu da je ponesu.

Ono što je iznenadilo mnoge u komentarima je Džanesin savet da ne piju iz čaša u hotelskim sobama.

– Menjaju se između gostiju samo ako su naočigled prljave. Ako izgledaju čisto ostavljaju se sledećim gostima – istakla je.

Na kraju se osvrnula na hotelske madrace. Rekla je da se najčešće dubinski čiste jednom godišnje, ali da i to nije uvek slučaj.

Mnogi su joj u komentarima zahvalili na ovim savetima i rekli da će u buduće više paziti kako se ponašaju kada borave u hotelskim sobama.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here