AP Photo/John Hefti

Zablistao je Nemanja Bjelica na otvaranju nove sezone NBA lige u pobedi svojih Golden Stejt Voriorsa!

Srpski košarkaš došao je do dabl-dabl učinka i bio je jedan od “režisera” velikog preokreta gostiju u završnoj četvrtini utakmice, a uz to je imao nekoliko fantastičnih poteza.

Upisao je 15 poena, 11 skokova i četiri asistencije u svom prvom zvaničnom meču za tim iz San Franciska, ali jedan potez iz četvrte četvrtine posebno se istakao i o njemu se priča nakon utakmice “preko bare”.

Naime, pri vođstvu Golden Stejta od osam poena razlike, Lebron Džejms krenuo je na polaganje, ali se na tom putu isprečio Nemanja Bjelica koji je rekao – ne. Međutim, na nedozvoljeni način.

Dok je čuveni košarkaš išao ka košu, ruka Bjelice je poletela u vazduh i umesto rampe videli smo šamar za Lebrona Džejmsa od kojeg je završio na parketu sa bolnom grimasom i rukama preko lica. Srpski košarkaš se vrlo brzo izvinio i prošao je bez veće sankcije.

Do kraja utakmice, Lejkersi nisu uspeli da se vrate iz rezultatskog deficita, pa su njihovi navijači razočarani napustili “Stejpls centar”, a srpski košarkaš imao je čemu da se raduje – pobedi na debitantskom nastupu u dresu Ratnika.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here