Unsplash

Jedna anketa sprovedena na 2.000 ispitanica širom sveta otkrila je koji muški potezi i navike nepovratno osvajaju ženska srca. Pronađite ih u nastavku i proverite ima li istine u rezultatima ankete.

1. Prema svima se odnosi s poštovanjem, bez obzira na to da li su u pitanju ljudi koje poznaje ili slučajni prolaznici.

2. Pomaže u kućnim poslovima. Ne deli ih na muške ili ženske, nego će se bez problema prihvatiti pranja sudova, čišćenja prašine i slaganja osušenog veša.

3. Umesto slanja poruka radije zove. Prijatnije mu je da sluša glas partnerke nego da tipka po ekranu.

4. Ne boji se da pokaže nežnost u javnosti, čak ni kada je okružen velikim brojem ljudi.

5. Uvek otvara vrata i pridržava kaput/jaknu. Čak će najveće feministkinje priznati da je to samo izraz pristojnosti i dobrog vaspitanja, a ne stereotipan gest koji ženu stavlja u podređen položaj.

6. Zaplesaće iako možda ne voli ili ne zna da pleše. Neće odbiti sentiš na svadbi zajedničkih prijatelja iako baš i nije Džon Travolta na plesnom podijumu, ali važno mu je da usreći partnerku.

7. Prirediće malo iznenađenje bez velikog povoda. Poruka na frižideru, omiljena čokolada na jastuku, masaža stopala nakon posla…

8. Zanimaju ga hobiji partnerke. Ne ignoriše njene interese, već želi da zna više i da učestvuje u njima.

9. Skuvaće joj večeru. Možda se ne razume u komplikovane kulinarske tehnike, ali ima volju da priredi nešto svojoj dragoj, pa makar to bilo najjednostavnije moguće jelo.

10. Drži se svojih obećanja. Njegova reč je zakon i nikada neće prekršiti dato obećanje.

11. Provodi vreme s njenim prijateljicama. Ne izbegava žensko društvo i rado će se pridružiti sedeljci na koju je pozvan.

12. Spremno sluša njene probleme. Nije odsutan kada partnerka želi da mu poveri neki problem, nego je sasluša i da joj savet.

13. Ne stidi se svojih emocija. Većina muškaraca ne želi da se odrekne svog mačo imidža, ali najveći frajeri znaju da pokazivanje ranjivosti neće oterati ženu, nego će u njoj stvoriti osećaj poverenja.

14. Spreman je na kompromis. Možda se ne slaže sa svim odlukama i potezima partnerke, ali shvata važnost kompromisa u vezi i pokušaće da pronađe rešenje koje će zadovoljiti obe strane.

15. Podupire njene ciljeve. Ne ismeva ambicije i snove svoje partnerke, nego joj je najveća potpora.

16. Zna da se brine sam o sebi. Nema ništa seksepilnije od muškarca koji se savršeno snalazi kada je sam kod kuće i može sve da drži pod kontrolom.

17. Iskreno će vam priznati šta mu smeta u vezi. Neće to zadržavati u sebi, nego će reagovati na vreme jer želi da budete srećni i zadovoljni.

18. Neće bespotrebno spominjati bivše devojke. Kad su prošle veze tema razgovora, onda će otvoreno razgovarati o tome, ali ne pada mu na pamet svako malo da spominje bivše devojke ili da upoređuje sadašnju s njima.

19. Upoznaće partnerku sa svojim prijateljima. Važno mu je da ona postane deo njegovog društva.

20. U intimnim trenucima partnerki daje prednost. Pazi na njene želje i potrebe, a upravo je to jedno od najvažnijih pravila Kama sutre.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here