Od njega u klubu mnogo očekuju.

Velike promene u Pireju! Olimpijakosu ove sezone ide mnogo loše i zato je morao brzo da reaguje, a to je učinio tako što je danas zvanično doveo dvojicu igrača – Tejlora Ročestija i Vilija Rida.

Pirejci su preko zvaničnog saopštenja obavestili javnost da su doveli 34-godišnjeg plejmejkera Ročestija, a ranije su predstavili i Rida. Olimpijakos će Ročestiju biti šesti klub sa kojim će igrati Evroligu.

Amerikanac koji ima crnogorski pasoš je 2015. godine osvojio Alfonso Ford nagradu za najboljeg strelca Evrolige. Poslednje igračko iskustvo nosi iz Kine gde je igrao za Tjenđin Gold Lajonse.

Njegov novi tim ima jako loš start od 1-3 u Evroligi. Crveno-beli su promovisali Kestutisa Kemzuru za trenera do kraja sezone, a sada su doveli i dva nova igrača na pozicijama pleja i centra. Možda im to pomogne da poboljšaju sezonu u Evroligi…

Ročesti je u sezoni 2017/2018. bio nosilac igre Crvene zvezde u Evroligi, gde je na 29 odigranih utakmica prosečno provodio 26 minuta na terenu i postizao 13,4 poena po putakmici.

Rid je prošlu sezonu proveo u razvojnoj NBA ligi, nosivši dres Solt Lejk Siti Starsa. Zanimljivo, ovo će mu biti prvi put da zaigra na Starom kontinentu. Najvažniju ulogu u najkvalitetnijoj ligi na svetu imao je u sezoni 2016/2017, kada je zabeležio 71 nastup za Majami.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here