Potresi u Barsi: Smenjen Zubizareta! Mesi “tera” Enrikea

0

Beta/AP/M. F.

Lionel Mesi ne igra onako kako se od njega očekuje

 

“Predsednik Barselone Đozep Bartomeu odlučio je da raskine saradnju sa Andonijem Zubizaretom. Predsednik, u ime kluba, zahvaljuje Zubizareti na njegovom doprinosu, posvećenosti i profesionalizmu“, navodi se u saopštenju kluba. 

Nedugo pošto je Zubizareta otpušten, oglasio se i pomoćni direktor fudbala i ikona Barselone Pujol. On je na toj funkciji bio nešto duže od tri meseca. 

"Želim da vas obavestim da sam završio svoj radni odnos sa Barselonom. Ova tri i po meseca su mi pružila priliku da vidim i drugu stranu kluba. Mnogo sam naučio i zahvalan sam zbog toga, ali želim da iskusim i druge stvari iz drugog ugla na drugim mestima", naveo je Pujol u svom saopštenju. 

Španski mediji spekulišu da je poraz u San Sebastijanu, uneo nemir u Barselonu i da odnosi Lionela Mesija i trenera Luisa Enrikea nisu idiličnu. 

Argentinac je za utakmicu sa Sosijedadom izostavljen iz prve postave, kao i Nejmar i Pike, a na terenu se pojavio posle pauze između poluvremena. Argentinac, prema novodima katalonskih medija, ne veruje da je Luis Enrike sposoban da osvoji titulu i smatra ga glavnim krivcem za loše partije ove sezone. Mesi se u ponedeljak nije pojavio na treningu, a zvanična informacije je da se razboleo.

Da li je otkaz Zubizareti, najava novih potresa u Barsi ostaje da se vidi…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here