Amanda Martin
Printcreen/Instagram

Amanda Martin iz Las Vegasa imala je sasvim obično i mirno detinjstvo. Sa samo 20 godina udala se za svog dečka, koji je bio mornar ali nekoliko godina kasnije, njihov brak se neslavno završio. Tada je Amanda htela da promeni ceo svoj život i izgled, u nadi da će pronaći novog muškarca.

Prvo se usredsredila na svoju težinu te uz pomoć ličnog trenera izgubila više od 30 kilograma. Nakon što je bila zadovoljna svojom kilažom, odlučila je da ode na povećanje grudi. To je bio samo početak njenih plastičnih operacija. Od tada je potrošila gotovo 200 hiljada evra na promenu svog izgleda, što je uključivalo prenos masti i liposukciju, kao i filere u usnama i implantante u zadnjici.

– Način na koji se vidim dolazi iznutra. Oduvek sam smatrala da su moja unutašnja lepota i posebnost neverovatni. Jednostavno volim izgled da prilagodim onome što već osećam prema sebi iznutra – objasnila je.

Zbog svog novog izgleda, Amanda je dobila samopouzdanje te počela objavljivati provokativne fotografije na društvenim mrežama. Njen cilj bio je da pronađe muškarca, ali brzo je postala popularna te je prikupila 4,3 miliona pratilaca i počela da prodaje svoje fotografije, pomoću kojih zarađuje milione.

Takođe je i pronašla novog partnera, Džona, koji zajedno sa njom snima porno filmove te joj pomaže u održavanju društvenih mreža.

– Imati muškarca koji me ne samo razume, već me podržava u mom uspehu je neverovatno. Osećam se tako ponosno. Zaista sam napravila brend i posao samo od toga što sam ja i kako zabavljam ljude na društvenim mrežama – rekla je Amanda.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here