M. Karović

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, u konsultacijama i u dogovoru sa ministrom unutrašnjih poslova Bratislavom Gašićem, dala je nalog da se Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima povuče iz procedure usvajanja.

U skladu sa svim razgovorima koje je, u prethodnim danima, predsednica Vlade Republike Srbije imala sa relevantnim organizacijama, na Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima dalje će se raditi kroz široke konsultacije.

Cilj je da se razjasne sve nedoumice u javnosti i da svako razume intenciju zakona koji je od posebne važnosti za bezbednost svih građana Republike Srbije, navodi se.

4 COMMENTS

  1. I to bugarski amonijak. Pirotjanci – drzite se. Sad ce novi zakon Nece vise biti izletanja sa pruge. Nakon ovog zakona nema vise amonijaka. A i Kosovo ce da nam vrate. Evo jos konsultacije – pa ce sve da bude u redu”:)

  2. ISPRAVNO…
    Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić, u konsultacijama i u dogovoru sa ministrom unutrašnjih poslova Bratislavom Gašićem, dala je nalog da se Nacrt zakona o unutrašnjim poslovima povuče iz procedure usvajanja… Ovlašćenja koja zadiru u pravo građanina moraju biti svedena na minimum zloupotrebe…
    ISTRAŽNE RADNJE SAMO UZ SAGLASNOST I KOORDINACIJU SA NADLEŽNIM TUŽILAŠTVOM…!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here