www.addiko.rs

Iako danas na tržištu postoji gotovo nebrojeno kredita i drugih sredstava odložene otplate, ta činjenica za mnoge ipak predstavlja lošu stvar. Naime, u ljudskoj psihologiji je poznat pojam često kolokvijalno nazivan paraliza analizom, gde prevelika ponuda ili broj opcija usporava, pa čak i demotiviše odlučivanje kod ljudi. Mada, sa druge strane, kredit se ne podiže baš svakog dana, i zato se ne treba zaletati sa nečim kao što je to.

Dobar i pouzdan kredit za refinansiranje mora imati pre svega fiksnu kamatnu stopu i fiksnu mesečnu ratu, uz što manje dokumentacije, skrivenih troškova i vremena za ugovaranje i podizanje istoga.

Pravi kredit u pravo vreme

Današnje kapitalističko društvo drugačije se naziva i potrošačko zato što od nas zahteva da kupujemo i trošimo novac kako bi se svetska ekonomija održavala i rasla planiranim tokom. Ova kupomanija već godinama vlada na ovim prostorima, kako je najveći deo srednje klase dobio određenu kupovnu moć. Sve češće kupujemo stvari za novac koji trenutno nemamo, odnosno na odloženo ili na rate ili na kredit. To je čak i stimulisano od strane naših banaka koje nam stalno nude nove pogodnosti za kreditne kartice, kredit i slična zaduživanja.

Međutim, svakome se može desiti da dođe određeni period kada zaduženja počnu previše da vas guše i želite da na jednom mestu i na jedan način refinansirate sva svoja kreditna zaduženja. Ukoliko imate i želite da brzo, lako i povoljno refinansirate svoje kreditne obaveze uz period otplate kredita do 71 mesec i time obezbedite nižu mesečnu ratu kredita, onda je Addiko kredit za refinansiranje pravi odabir za vas!

Kredit za refinansiranje po meri

Addiko kredit za refinansiranje omogućen je kako postojećim klijentima banke, tako i osobama koji su klijenti neke druge banke koji imaju određena kreditna zaduženja, a po osnovu gotovinskog kredita, kredita za refinansiranje ili drugog kredita, kao i kreditne kartice i dozvoljenog prekoračenja i sve to uz mogućnost dobijanja dodatnog keša. Takođe, pre svega, treba napomenuti da ovim kreditom nije moguće refinansirati obaveze po osnovu stambenog kredita.

Glavne prednosti Addiko kredita za refinansiranje jesu fiksna mesečna rata tokom celog perioda otplate, što je jako važno za sigurnost i finansijsko planiranje, bez troškova obrade kreditnog zahteva, povlačenja osnovnog izveštaja iz Kreditnog biroa i izdavanja menice, čime klijenti dodatno štede, kao i sjajna opcija biranja datuma dospeća kredita tokom meseca (1, 8, 15, ili 22. dan u mesecu). Iako je potrebno da prenesete svoja primanja (platna ili penziona) u Addiko banku ukoliko se odlučite za ovaj kredit, kamatna stopa je fiksna! Ovim kreditom možete podići od 30.000 do čak 3.000.000 dinara, uz rok otplate do 71 mesec.

Obavite sve brzo i lako

Još jedna sjajna prednost ovog Addiko kredita za refinansiranje jeste što ceo postupak možete obaviti u maksimalno brzom roku i uz minimalan broj odlazaka u ekspozituru. Sve što vam je potrebno od dokumentacije jeste važeća lična karta, dokaz o primanjima (za zaposlene je to potvrda o zaposlenju i administrativna zabrana, dok je za penzionere potrebno tri poslednja penziona čeka) i potvrde o ostatku duga ili validni planovi otplate u drugim bankama. A nakon podnošenja dokumentacije, odobrenje se vrši kroz samo par dana!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here