EPA-EFE/WILL OLIVER
Kajli Minog

Slavna australijska pevačica Kajli Minog objavila je novi album pod imenom “Disco”. Kako je ranije rekla, album je inspirisan zvukovima Studija 54, njenim najdražim plesnim ritmovima.

Poslednja tri singla s novog albuma – “Say Something”, “Magic” i “I Love It” najavili su dobru muzičku priču koju su već mnogi proglasili pričom koja bi mogla spasiti 2020. godinu, barem dobrim plesom.

– Hvala svima za podršku i ljubav prema muzici. Drago mi je da s vama mogu podeliti lepe vesti. Obavezno mi pošaljite svoje reakcije na album i podelite sa mnom svoje plesne korake – poručila je pevačica na Tviteru.

Mada se mnogima čini kako Kajli dugo ništa novo nije objavljivala, ova 51-godišnjakinja nije odmarala. Poslednji album izdala je 2018. pod imenom “Golden”, ali s obzirom na country i pop prizvuk, kritičari nisu baš bili blagonakloni, rekavši da ne zvuči kao “Kajli”.

Zatim je prošle godine izdala svoju zlatnu kolekciju najvećih hitova koja je odmah zablistala na prvim pozicijama u Britaniji i Australiji, nakon čega je usledio i zapamćen nastup na britanskom Glastonbury festivalu, o kojem se dugo pričalo.

Odmah nakon toga Kajli je ušla u studio i snimila album koji najavljuje njen disco povratak.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here