Youtube/UZIVOteka
Živkica Miletić

Pevačica Živkica Miletić bila je popularna tokom 80-ih i 90-ih godina kada je harala estradnom scenom svojim popularnim hitovima.

Jedne od njenih najpoznatijih pesama su “Pevaj kad srce plače”, “Sve rane leči vreme”, “Jedini” i uglavnom se pevaju na slavljima upriličenim povodom svadbi ili krštenja.

Ona je svoj poslednji album snimila 2000. godine i od tada se više ne pojavljuje na televiziji i u medijima. Ako se ponekad i tako nešto dogodi, u pitanju je velika retkost ili slučajnost.

No, to Živkicu nije omelo da zarađuje i da je mnoge kolege prozovu “kraljicom bakšiša”. Iako Radiša Trajković Đani i Jana Todorović važe za pevače koji najviše novca pokupe na domaćim veseljima, Živkica je ipak uspela da ih pretekne.

View this post on Instagram

Kraljica #zivkicamiletic #filipbulatovic

A post shared by Filip Bulatovic (@filipbulatovic_official) on

Na jednom snimku se primeti kako Živkica za tri sekunde uzima više od 3.000 evra, tako što joj gosti lepe novčanice od 500 i 200 evra po telu, uglavnom čelu. Pevačica je neretko gost i na veseljima kod domaćih izvođača, a poslednji put se pojavila na krštenju sina Darka Lazića.

– Izabrao sam moju omiljenu pevačicu Živkicu Miletić koju najviše volim i poštujem – rekao je Lazić na dan krštenja sina Alekseja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here