EPA
Džesika Simpson

Tri trudnoće ostavile su trag na liniji poznate pevačice. Iako je i ranije oscilirala u kilaži, nikad nije otišla ovako daleko. Posle treće trudnoće imala je 110 kilograma.

Iako se nije stidela svojih kilograma, priznala je da se oseća kao da je trenutak za proslavu nakon gubitka 45 kilograma.

“Pa, trebalo je tri godine. Verujem u postavljanje malih ciljeva. To mi je pomoglo da ostvarim glavne. Odlučila sam da fotografiđem u kupaćem kostimu jer sam bila ponosna na sebe. Ostvarila sam ono što je delovalo kao nemoguće. Jako se udebljam u trudnoći. Slavim je, ali ova poslednja je bila stvarno teška. Ne znam da li je to zbog godina ili hormona”, dodala je.

Harli Pasternak, Džesikin trener, jednom prilikom je otkrio kako je ona postigla sve ciljeve koje je zacrtala. Sledila je Pasternakov plan ishrane za resetovanje tela, koji je uključivao tri obroka dnevno bogata proteinima, vlaknima i mastima.

U Harli Pasternakovoj knjizi “The Five Factors Fitnes” program, mnogi recepti su opisani sa ovlašćenim proizvodima. Međutim, autor uverava da svako može eksperimentisati prema svom ukusu, što je najvažnije – uzimajući u obzir osnovna pravila (pet komponenti u svakom obroku i zdrav način kuvanja: kaljenje, ključanje). Približan meni za dan može izgledati ovako.

Doručak: Fritata sa paradajzom, šolja zelenog čaja ili kafe bez šećera.

Prva užina: Laka voćna salata (jabuka, kivi, narandža), čaj.

Ručak: Rižoto sa pečurkama, zelena salata sa maslinovim uljem, jabuka, čaj.

Druga užina: Komad sira sa ražanim hlebom ili parče kuvane ćuretine ili piletine, biljni čaj.

Večera: Žitarice i salata od povrća (paradajz, krastavac, paprika, sveže bilje).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here