Youtube/ RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal
Ana Đurić Konstrakta

Folk pevačica Slađa Alegro otkrila je javno kakvo mišljenje ima o Konstrakti, srpskoj predstavnici na ovogodišnjoj Evroviziji.

Naime, Konstrakta je uspela da Srbiji donese visoko peto mesto u finalu, a Slađa Alegro navela je šta misli o koleginici.

– Ne mislim ništa, “Evrovizija” je bolna tema za mene, čini mi se da nisam dovoljno kompetentna za moderno vreme i muziku. Ima par numera koje sam tamo zapamtila, ali svakako, nekako je daleko od onoga što je nekada bilo. Ne znam zašto mi idemo tim putem, ja sam više za, ne mogu reći normalnijih pesama, ali za malo više muzike i pevanja – kazala je Slađa, a ovde se nije zaustavila.

– Ne kažem da mi se ne sviđa, ali ne mogu da komentarišem nešto što ne razumem. Naravno da sam htela da se plasira što bolje, prošle godine su mi devojke bile fenomenalne, baš sam navijala za njih. To što prođe ne znači da je najbolje, neka pesma sa tako velikih festivala prođe i sluša se… – dodala je pevačica.

11 COMMENTS

    • Slađa je.vrhunska pevačica i to ne možeš nikako da osporiš. Žena je iznela svoje mišljenje i to je to

  1. Nikad nisam cuo za tu Sladjanu.Ocito je ljuborna na Kontraktu Kontrakta je otpevala nesto novo sto Evrovizija nije videla.Ne moze svako na Evroviziju koja je postala polticki poligon Ukrajine,da nije tako Kontrakta bi bila apsoltno prva

  2. Poznata pevačica?! Jedva je i taj mučeni bend poznat a kamoli tamo neka njihova folk pevaljka… A mediji jedva čekaju da napumpaju i da budu čitani samo zarad skandala i pompe. Sramota šta rade.

  3. Poznata pevačica, veliki lik, a uz to i kompetentna da ocenjuje, pa ako ne razume, što uopšte komentariše…!!!! A i vi novinari svakome postavljate pitanja…!!!

  4. Evrovizija je festival lakih nota..u skladu…,mi šaljemo i takve Izvođače …..do Konstrakte.
    Da nas je neko drugi predstavljao ne bi nas bilo,nigde.

  5. Da se razumemo, Sladja Alegro je jedna akp be i ne najbolja pevavica u Srbiji, njene pesme su top i hitevi, sada sa druge strane Konstrakta i njena pesma su mi super i zasluzila je 5 mesto.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here