Promo
Žarko Madžić

Žarko Madžić, nova nada na estradnoj muzičkoj sceni, osvojio je simpatije publike tokom takmičenja „Zvezde Granda“ kako zbog svog talenta, tako i zbog činjenica da nije imao problem da se razgoliti na televiziji.

Žarko je sumirao godinu na izmaku, pa je priznao da je tokom pandemije radio različite poslove da zaradi novac.

– Praznici me čine srećnim jer mogu da uživam sa porodicom, prijateljima. Za mene je 2021. godina bila baš dobra, znam da se većina neće složiti sa mnom zbog situacije oko pandemije, ali ja ne mogu da se požalim – rekao je Madžić i priznao da je i njega, kao i mnoge muzičare, pogodila kriza tokom pandemije.

– Mnogi muzičari nisu dugo radili, a ja sam bio prinuđen da se snađem i da zaradim novac. Radio sam kao kurir, ubrzo posle toga i na buvljaku. Mnogi su me gledali na televiziji kao pevača, a nekima od njih je bilo jako čudno kada im se pojavim na vratima kao kurir – ispričao je Madžić, i podelio svoja iskustva rada na buvljaku.

– Bilo je jako zabavno dok sam na pijaci prodavao elektromaterijale. Ljudi su mi prilazili, slikali su se sa mnom, baš mi je bilo drago što me vole i što sam ostavio dobar utisak u narodu – istakao je on i dodao da ga nije sramota zbog poslova koje je radio.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here