Foto: MN Press
FK Partizan

Zahvaljujući određenim rezultatima tokom vikenda iza nas, fudbaleri Čukaričkog i Vojvodine priključili su se Partizanu i biće povlašćeni na žrebu za 2. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija!

Mečevi prvog kola kvalifikacija trećeg po rangu evropskog klupskog takmičenja na programu su 8. i 15. jula, a drugog kola u kojem će igrati pomenuti Partizan, Vojvodina i Čukarički 22. i 29. jula. Žreb za prvo kolo kvalifikacija za LK biće održan 15. juna, a za drugo kolo dan kasnije.

Timovi koji bi mogli da budu rivali srpskim klubovima u 2. kolu su:

Servet (Švajcarska), Aris (Grčka), Dinamo Brest (Belorusija) Torpedo Žodino (Belorusija), Dunajska Streda (Slovačka), Žilina* (Slovačka), KuPS* (Finska), FH* (Island), Stjarnan (Island), Ašdod (Izrael), Sutjeska* (Crna Gora), Santa Koloma* (Andora), Partizani* (Albanija), Lasi* (Albanija), Valerenga (Norveška), Hamarbi (Švedska), Elfsborg (Švedska), Haken (Švedska), Lokomotiva Plovdiv (Bugarska), Arda (Bugarska), Evropa* (Gibraltar), Liepaja* (Letonija), Hibernijans* (Malta), Levadija* (Estonija), Sepsi (Rumunija), Drita* (tzv. Kosovo), Kešla (Azerbejdžan), Sumgajit (Azerbejdžan), La Fiorita* (San Marino), Tre Pene* (San Marino), Tobol (Kazahstan), Šahtjor Karagandi (Kazahstan), Ujpešt (Mađarska), Puškaš Akademija* (Mađarska), Pogon (Poljska), Slask Vroclav* (Poljska), Rakov (Poljska), Škupi* (Makedonija), Petrokub* (Moldavija), Runavik* (Farska Ostrva), Kolerejn* (Severna Irska), Široki Brijeg* (BiH), Bala taun* (Vels) i Panevežis (Litvanija). Uz napomenu da su zvezdicama označene ekipe koje se očekuju iz 1. kola

Za razliku od Partizana koji će biti povlašćen do kraja kvalifikacija, Voša i Čuka će već u 3. kolu dobiti dosta ozbiljnije rivale. U pitanju su:

Bazel (Švajcarska), Kopenhagen (Danska), Viktorija Plzenj (Češka), Gent (Belgije), Anderleht (Belgija), Astana (Kazahstan), LASK (Austrija), Fejenord (Holandija), Karabag (Azerbejdžan), FCSB (Rumunija), Makabi Tel Aviv (Izrael), AEK (Grčka), Hapoel Ber Ševa (Izrael), BATE Borisov (Belorusija), Molde (Norveška), Rozenborg (Norveška), Maribor (Slovenija), Rijeka (Hrvatska), Apolon (Kipar), Fehervar (Mađarska), Dandalk (Irska), Austrija Beč (Austrija), Pasoš de Fereira (Portugalija), Santa Klara (Portugalija), Suduva (Litvanija).

Što se tiče Partizana, njega u 3. kolu potencijalno očekuju:

CSKA Sofija (Bugarska), Hajduk (Hrvatska), Didelanž (Luksemburg), Vitese (Holandija), Rubin (Rusija), Soči (Rusija), Aberdin (Škotska), Spartak Trnava (Slovačka), Nju Sejnts (Vels), Olimpija Ljubljana (Slovenija), Hibernijan (Škotska), Vorksla (Ukrajina), Kolos (Ukrajina), Sarajevo (BiH), Trabzon (Turska), Sivas (Turska), Osijek (Hrvatska), Univerzitatea Krajova (Rumunija), Arhus (Danska), AEL Limasol (Kipar), Vaduz (Lihtenštajn), Lucern (Švajcarska), Domžale (Slovenija), Slovačko (Češka) i Ki Klaksvik (Farska Ostrva).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here