Žandarmerija i kriminalistička policija Republike Srpske u saradnji sa kolegama iz Srbije i Slovenije izveli su opsežnu akciju “Kristal” u kojoj je, u blizini Bijeljine, uhapšeno 36 lica kod kojih je pronađena veća količina narkotika i oružja.

Među uhapšenima bila i srpska starleta Tijana Ajfon, baš kao i slovenački fudbalski sudija sa UEFA licencom Slavko Vinčić.

Četrdesetogodišnji sudija se odmah oglasio i u izjavi za medije u svojoj zemlji potvrdio da je bio na prisutan na žurci kada se desila racija i dodao da većinu ljudi koje je zatekao na ranču nije poznavao.

– Posle sastanka sa poslovnim partnerima pozvani smo na jedan ranč da proslavimo, i odazvali smo se pozivu – rekao je Vinčić u telefonskom razgovoru za slovenački portal 24ur.com.

On je otkrio šta se zapravo desilo tokom zabave.

– Bilo je četrdesetak ljudi, skoro nikog od njih nisam poznavao. Posle policijske racije odvedeni smo na informativni razgovor, gde sam objasnio da uopšte ne znam te ljude, i nakon toga su me pustili tako da sam mogao da se vratim kući u Sloveniju – izjavio je Vinčić.

Slovenac godinama deli pravdu na mečevima koje organizuje UEFA, pa je tako samo ove godine sudio mečeve Mačestera i Šahtjora, Briža i Galatasaraja, kao i meč Genk i Liverpul.

Kako je rekao, sve što sada traži je razumevanje porodice da ne interpretira situaciju kao što se to plasira u medijima.

Prema navodima medija u Republici srpskoj, policija je u vili zaplenila 14 paketića kokaina, 10.000 evra, a prisutne su zabavljale prostituke koje je navodno organizovala Tijana Ajfon.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here