Tanjug/AP

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković igraće u četvrtak oko 15 sati protiv Ričardasa Berankisa u drugom kolu Rolan Garosa.

Ovaj duel planiran je kao treći meč dana na terenu “Filip Šatrije”.

Prvi meč na ovom terenu odigraće Jelena Ostapenko i Karolina Pliškova u 11 časova, a posle njih na teren izlaze Ana Bogdan i Sofija Kenin.

Po završetku ovih mečeva igraće Đoković i Berankis, a ovaj duel se očekuje oko 15 sati. Litvanac je trenutno na 66. mestu ATP liste. On i Đoković odigrali su dva duela u karijeri. Oba puta je slavio Đoković, 2013. na US openu i nedavno na Mastersu u Sinsinatiju, koji je igran u Njujorku.

U četvrtak će na teren i Dušan Lajović i Nikola Milojević. Lajović će na terenu broj 9 kao treći meč dana igrati protiv Kevina Andersona iz Južne Afrike. Anderson i Lajović odigrali su dva meča u karijeri, a oba puta je slavio Anderson.

Nikola Milojević će svoj meč protiv Aljaža Bedenea odigrati na terenu broj 10. Na ovom terenu je planirano da budu odigrana dva meča u dublu, a onda će na teren Bedene i Milojević. Bedene je 56. teniser sveta, dok je Milojević 144. na ATP listi. Njih dvojica se nikada nisu međusobno sastali.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here