MTEL
MTEL TV nudi najveći izbor domaćih hit serija, filmova i TV kanala

Celokupna situacija sa korona virusom širom sveta uticala je na gotovo sve sfere života. Uobičajio se rad od kuće, a zbog “zaključavanja”, proredila su se velika okupljanja, porodične šetnje, odlasci u bioskop, kao i druge aktivnosti koje su se pre pandemije praktikovale.

Međutim, kao i uvek u životu, bitno je da imate prijatelje, i to one prave, koji će uvek biti tu za Vas. Bez obzira kakav je dan za Vama, MTEL Vam je omogućio da iz bogate ponude MTEL TV usluge izaberete film ili seriju koja će vas razonoditi.

Trenutno se svakog vikenda u 21 čas emituje domaća hit serija “Crna svadba”. Serija je dobila naziv po starom vlaškom običaju, a uloge tumače poznati glumci: Uliks Fehmiu, Jelena Đokić, Nikola Kojo, Slavko Štimac, Toni Mihajlovski, Filip Đurić, Borka Tomović, Anastasija Đurović, Nebojša Milovanović, Ljiljana Blagojević, Predrag Bjelac, Strahinja Blažić, Mlađan Crkvenjaš, Igor Benčina i mnogi drugi.

Radnja serije smeštena je u malom mestu u istočnoj Srbiji, gde je Mitar (Slavko Štimac), inače poznat kao miran i blag čovek, na brutalan način ubio svojih dvanaestoro komšija. Ceo tim stručnjaka angažovan je na otkrivanja motiva i uzroka, a uzbudljiv zaplet i neočekivani događaji čine svaku narednu epizodu sve zanimljivijom.

Ako ste propustili seriju “Pevačica” i glumački debi pevačice Milice Pavlović, MTEL Vam pruža priliku da pogledate sve epizode u MTEL TV Video klubu.

U ponudi je preko 30 domaćih hit serija, a moguće je gledati i najbolje domaće filmove od kojih izdvajamo film “Toma”.

Uz bogat serijski i filmski program dostupno je i preko 270 ex-YU kanala. Za nove korisnike posebno preporučujemo da iskoriste super akciju Plati 6, gledaj 12 meseci + MTEL box za 1 evro!

Ova ponuda uključuje preko 270 ex-YU kanala, preko 70 HD kanala, kanale za odrasle, mogućnost slušanja 300+ radio stanica i mogućnost emitovanog sadržaja i do 7 dana unazad. Možete da registrujete do šest uređaja, odnosno na dva uređaja istovremeno i “premotavanje” sadržaja do sedam dana unazad.

Iskoristite ovu sjajnu ponudu i uživajte u najboljem TV iskustvu!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here