Ministarstvo odbrane Rusije
Foto: Ilustracija

Amerika će uskoro posedovati „najmoćnije oružje“ u istoriji, saopštio je američki predsednik Donald Tramp nakon lansiranja svemirskog broda „Kru dragon“ Ilona Maska.

– Uskoro ćemo se iskrcati na Mars i imaćemo najmoćnije oružje, koje se ikada moglo zamisliti – izjavio je Tramp.

Prema rečima američkog lidera, on se već upoznao sa najnovnijim naoružanjem koje se pravi i „ne može da poveruje“. Međutim, Tramp nije želeo da govori o detaljima.

Ranije je Tramp čestitao Ilonu Masku na uspešnom lansiranju svemirske letelice, istakavši da je taj događaj „trijumfalni povratak ka zvezdama“. Letelica kompanije Ilona Maska poletela je kako bi odnela NASA astronaute na međunarodnu svemirsku stanicu. Drugi pokušaj poletanja bio je uspešan, pošto je prvi 27. maja otkazan zbog lošeg vremena.

Sredinom maja Tramp je saopštio da Amerika počinje da pravi „super-raketu“, koja će biti 17 puta brža od svih sredstava kojima raspolažu i Rusija i Kina.

3 COMMENTS

  1. Amerika će uskoro posedovati „najmoćnije oružje“ u istoriji, saopštio je američki predsednik Donald Tramp nakon lansiranja svemirskog broda „Kru dragon“ Ilona Maska. Neznam dali ovaj čovek lupa toliko da mu je obavezno potrebno psihološko posmatranje. Rusija ima Hipersoničnu raketu 20 puta brža od zvuka. A ovaj je Video da se konji potkivaju pa hoće i on da se potkuje. Znači još 17 puta će biti brža od ruske rakete. Ja kao laik u tu Trampovu drvenariju mislim da je to neostvarivo, hoće Tramponja reći da će biti brža raketa od njegovog uma. Ili je pošandrcnuo ili se šali ostaje da se vidi. To izgleda da će samo za sekundu stići negde u evropu a to je nemoguće. Moguće jeste da su rusi za debelu lovu prodali americi njihov izum rakete to je moguće tako slično da naprave.

  2. pa Tramp je sklopio savez sa satanistima oni ce financirati njegovo oruzje
    a satanisti ce bez smetnje moci i dalje da truju svijet blago onima koji su umrli

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here