Prazne priče o transferima

0

Problemi sa pevačicama: Saša Popović
 

– Što se tiče mene, to je smešna priča. Ja čak ni ne znam kada mi je ugovor istekao, niti mi je to važno. Niko me u Grandu time nije opterećivao. Ništa se u našem odnosu nije promenilo. To što je ugovor istekao samo znači da prema Grandu nemam više nikakvih finansijskih obaveza. Uostalom, gde bih mogla da odem iz Granda? To je moja druga kuća – kaže Jadranka Barjaktarović.

 

Pregovara sa Siti Rekordsom: Slavica Ćukteraš

U Grandu ne žele da daju nikakvo zvanično saopštenje povodom priča da ih napuštaju zvezde koje su stvorili. Slavica Ćukteraš navodno pregovara sa čelnicima Siti rekordsa o sumi novca za koju će preći u tu kuću, ali teško da u tome ima i trunka istine. Pevački transferi više ne postoje. O tome da im neko plati da pređu u drugu izdavačku kuću, pevači mogu samo da sanjaju, čak i mnogo veće zvezde od Slavice Ćukteraš! Pored ostalog, kako bi mogli dobiti novac od Željka Mitrovića, kada je Pink već dugo u krizi? Čak ni honorari učesnicima rijalitija Farma nisu još isplaćeni, iako je rijaliti davno završen.

 

Kada je prošle godine isticao ugovor Steve Anđelkovića sa Grandom, pričalo se da je za njega zainteresovan Željko Joksimović i da bi vrlo rado njegovu karijeru uzeo u svoje ruke. Razmatrao je mladi pevač sve opcije, a onda je ipak ostao u Grandu. Isto je bilo i sa Milicom Todorović. Za sada, svi ćute. Milica Todorović, Slavica Ćukteraš i Tanja Savić ne odgovaraju na telefonske pozive, niti na poruke. U nemirnim vremenima svi vagaju i paze da ne kažu nešto pogrešno, što bi nekom zasmetalo.

 

Ne javlja se na telefon: Tanja Savić

Iako mediji već godinama spekulišu kako Saša Popović, direktor Granda, mlade pevače drži "robovlasničkim ugovorima", izgleda da ipak nije baš sve tako, jer većina pevača ostaje u Grandu i posle isteka ugovora. Osim toga, slučaj Milana Stankovića je pokazao da i kada napuste Grand karijera tih pevača strmoglavo propada. Sve i da hoće da odu pevači nemaju gde, jer je situacija u diskografiji takva da im niko ne nudi ništa!

Kako saznajemo iz krugova bliskih Grandu, mnogi, koji su i razmišljali o napuštanju ove producentske kuće promenili su mišljenje poslednjih dana. Iako se Grand više ne emituje na Pinku njima niko ne brani da se pojavljuju na ružičastoj televiziji, tako da ni smetnje te vrste nemaju. Osim toga, Grandova narodna televizija je sve gledanija i, kako se priča, uskoro će se naći na kanalima gotovo svih kablovskih operatera, pa neće ni postojati razlika između Granda i Pinka, bar kada je u pitanju teritorijalna pokrivenost signala obe televizije.

 

Sašine muke

Nije tajna da je Saša Popović često imao problema sa pevačima koje je Grand stvorio. Slavici Ćukteraš i Tanji Savić je slava brzo udarila u glavu, pa su počele da se ponašaju hirovito, neodgovorno i neprofesionalno… Popović se javno žalio da se previše uzvezdio i Amar – Gile Jašarspahić, pobednik prošle sezone Zvezda Granda. Sa Tanjom Savić i dalje je teško izaći na kraj. Menadžera kojeg joj je dodelio Grand zamenila je svojim suprugom Dušanom. Kako se priča, do nje često ne može doći ni Saša Popović, jer Tanji niko ne može da objasni da je osnovna stvar bar da odgovara na telefonske pozive!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here