Prednosti malih grudi: Bolji seks i još po nešto

0

Šeron Stoun ne bi ovako mogla da hoda bez grudnjaka da ima velike i u njenim godinama opuštene grudi
 

Više užitka u krevetu – Male grudi imaju veliku prednost u spavaćoj sobi. Istraživači sa Univerziteta u Beču utvrdili su da su velike grudi 24 odsto manje osetljive, što znači više pokreta, osećaja i zabave za grudi s manje masnog tkiva.

Čine da žena izgleda mlađe – U mladosti o tome niko ne razmišlja, ali sa godinama ova činjenica postaje i te kako bitna. Veće grudi počinju da padaju tokom vremena, što je očigledan znak starenja.

Privlače finansijski "jače" muškarce – Barem tako tvrdi jedno istraživanje. Drugo istraživanje Unoverziteta u Vestminsteru, koje se bavilo vezom između seksizma kod muškaraca i veličine grudi, pokazalo je da muškarci, koji velike grudi smatraju atraktivnijim, smatraju i da su žene slabiji i potčinjeniji pol.

Lakše otkrijete izrasline – Da li znate da manje grudi mogu biti od pomoći u prevenciji raka dojke? Kako prenosi portal "Your Tango", mnogo je lakše napipati kvržicu na manjim grudima, zbog manje slojeva masnog tkiva.

Leto je vaše vreme – Leti je mnogo lakše devojkama i ženama koje nose manji broj, jer im dobro stoji skoro svaki model kupaćeg kostima.

Lakše ih je obući – O tome više pročitajte OVDE.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here