Reprezentativni golman Srbije i član francuskog Remsa, Predrag Rajković, imao je najbolju sezonu u karijeri. Proglašen je za najboljeg golmana Lige 1 u Francuskoj od strane uglednog „Frans Fudbala“, a njegov tim je uspeo da izbori plasman u kvalfikacije za Ligu Evrope.

– Igraćemo kvalifikicacije za drugo najjače klupsko evropsko takmičenje. To je veliki uspeh za klub i nadam se da ćemo se plasirati u grupnu fazu Lige Evrope, rekao je Rajković u intervjuu za Nova.rs.

Francusko prvenstvo je završeno, šampion je ponovo Pariz Sent Žermen.

– Žao nam je što je prvenstvo završeno, ali smo svesni da je zdravlje na prvom mestu. Rems je imao baš dobru sezonu i na nama je da to potvrdimo i sledeće sezone. Što se tiče Pari Sen Žermena, zasluženo su osvoili titulu. “Sveci” su bili ubedljivo najbolja ekipa u Ligi 1, tu nema spora.

Za kraj, Rajković se osvrnuo i na to što se našao u društvu nejmara, Mbapea, Tijaga Silve, Anhela Di Marije u najboljem timu šampionata, našavši se tako ispred Kejlora Navasa i Stiva Mandande koji je završio na drugom mestu.

– Zaista jedan veliki uspeh, izuzetno mi je drago što sam najbolji golman Lige 1. Kejlor Navas je vrhunski golman, branio je u Realu, a eto ja sam ispred njega. Svakako jedna velika motivacija da radim još više i da budem bolji sledeće sezone, rekao je Rajković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here