Sindikat profesionalnih fudbalera “Nezavisnost” (SPFN) optužio je prvog čoveka vranjanskog Dinama Dragana Antića da je, na poluvremenu utakmice protiv subotičkog Spartaka, pretukao svog igrača Luku Ratkovića.

SPFN je u saopštenju, objavljenom na sajtu te organizacije, optužio Antića da je Ratkoviću zadao udarce otvorenim šakama u predelu leve i desne strane glave, pred brojnim svedocima.

Na poluvremenu meča odigranog 11. maja, kako dodaju u SPFN, Antić je čupao za kosu, unosio se u lice i vređao Ratkovića, a potom i polomio inventar u svlačionici jer je bio nezadovoljan igrom fudbalera.

“Zbog pretrpljenog fizičkog napada, uznemirenosti, nesanice i straha od ponovnog susreta sa Antićem, igrač Luka Ratković bio je prinuđen da se javi u zdravstveni centar na dijagnostiku i dalje lečenje”, navodi se u saopštenju.

SPFN najoštrije osuđuje bilo kakvu vrstu nasilja u sportu i javno poziva nadležne državne organe, kao i nadležne organe Fudbalskog saveza Srbije, da najoštrije kazne predsednika i trenera FK Dinamo Vranje Dragana Antića za, kako se naglašava, do sada nezapamćen incident u našem sportu.

Izvor:
Vestionline, Tanjug

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here