Predsednik Jagodine ogorčen na beogradske klubove

0

Pun gorčine, Milanović je novinarima rekao da bi klubovi iz prestonice trebalo da formiraju sopstvenu ligu.

 

"Neka beogradski klubovi formiraju svoju ligu i neka igraju međusobno, jer je evidentno, a juče se to videlo na delu, da u fudbalskom smislu Beograd nije Srbija".

 

Milanović, koji je i član Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije i predsednik Sudijske organizacije Regiona Istočna Srbija, je istakao da se juče videlo da, "klubovi van Beograda kada pođu u prestonicu moraju da računaju na poraz u startu" i ocenio da "nije fer što nam se to ne kaže".

 

Klubovi iz Smedereva, Kruševca, Jagodine, Ivanjice, Čačka, Gornjeg Milanovca i drugih mesta, po Beograđanima, bi trebalo da prestanu da igraju fudbal, smatra Milanović.

 

"Ako ne mogu da nas pobede na regularan način, oni nas pobeđuju na način koji nije sportski i fer. Uzaludni su pozivi da se publika u većem broju okuplja na stadionima, ukoliko osim krađe i lopovluka, nema šta drugo da vidi. Prvo nam dosude nepostojeći penal, pa onda nepostojeći faul na ivici šesnaesterca, iz koga smo primili gol", rekao je predsednik Jagodine.

 

On je ocenio da to, ipak, to manje zabrinjava od opšte situacije i tedencije, da "veliki" klubovi pokušavaju i uspevaju da se na ovakav način obračunavaju sa "malim" klubovima iz ostatka Srbije. Milanović je dodao da bi "veliki" kvalitetom na terenu trebalo da dokazuju svoju veličinu i pobeđuju "male", te da bi to jedino bilo logično.

 

Za razliku od Milanovića, igrači i trener Mladen Dodić, su samokritičniji i ocenjuju da su "Zvezdi morali da daju gol", i da su zaslužili u najmanju ruku "nerešen rezultat i bod". Oni prekršaj ispred šesnaesterca, posle koga je Jagodina primila gol, ocenjuju kao "diskutabilan".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here