EPA/Fehim Demir
Oslobodilačka vojska Kosova

Vršilac dužnosti predsednika Udruženja veterana Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Faton Klinaku napisao je na svom profilu da su i SAD rekle da status kvo ide u korist Rusije, prenosi Gazeta Blic.

On je napisao da “postigli dogovorili ili ne (misleći na obe strane u dijalogu), ako pukne, treba da krenemo u pravcu gde se nalaze Albanci, to jest prema istočnom Kosovu (kako zove opštine Bujanovac, Preševo i Medveđu).

7 COMMENTS

  1. Zar ovi iz OVK nisu u Hagu zbog zločina prema Albancima ??? Ne gospodo, Srbija vam neće dozvoliti da ubijate njene građane, nevine Albance u centralnoj Srbiji, kao što ste to činili sa Albancima na teritoriji Kosova i Metohije…

  2. Po svemu sudeči izgleda da obe strane imaju več skrojen neki tajni plan u slučaju ako nebude dogovora Koje jedinice I u kom sastavu po koliko pripadnika da krenu negde I stacioniraju svoje snage dok prije toga izvidzački timovi starih tih jedinica su več 2 mjeseca na terenu I uzeli pod lupom Alternativen prelaze Kozji Puteva ko kad je ušo I trenutno gde je stacioniran i sad se čeka pristizanje Albananaca sa Ukraine koji ratuju na strani Ukrainaca koji če da budu uključene u jedinice do Kraja Marta iduče godine dok sa druge strane spremna I naorużana je stara padobranska jedinica il brigade čuvari mostova koji čekaju grupu mladih Srbba Wagnerovaca iz Srbije koji trenutno ratuju na strani Rusije protiv Ukraine sad kad Rezimiramo okolnosti obiju strana dolazimo do zaključka da nijedna strana neżeli Primirje u pregovorima u briselu i zato nema dogovora to jeste jasno ko dan dok ovde ima Jedno veliko Ali kad uzemo u obzir Kraj ovog organizovanog scenarija od strane Beograda prebacivanjem naorużanja na KM koji nikako nije bila normalna ideja nażalost biče puno mrtvih na obe strane lideri obe strane moraju pod hitno da razmotre još jednom njihove prljave I podmukle planove koji nisu tajna više nikome ni medzunarodnij zajednici jer imaju satelitske snimke posledice biče fatalne po narodu koji tamo żI’ve bez obzira na nacionalnu pripadnost jer posle ovakvog scenarija neče više niko htjeti żivjeti u takvom napetom zaokrużenju.

    • Ako se zalažeš za mir što ne kažeš svojima da formiraju ZSO, i ispune ono što su potpisali pre 10 godina??? Jedini zahtve Srba je ZSO po Briselskom sporazumu !!! Pokušaj da poistovetiš Albance sa Ukrajincima i Srbe sa Rusima je providan i ratnohuškački !!! Srbija je neutralna u tom ratu izmedju bratskih joj naroda i ne šalje ni vojnike ni oružje, za razliku od vaših “drugara” Engleza !!!

  3. ma vi krecete se od kad ste ilegalno usli u srpsku zemlju docice vase vreme vremena se menjaju

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here