Promo
BW Terraces

Zamislite kocku šećera koja se otapa u vrelini prve jutarnje kafe kojom počinje dan. Bogat ukus popodnevnih profiterola sa prvim slatko-hladnim zalogajem na nepcima. Sladoled sa jagodama u kombinaciji sa reskim, elegantnim ukusom šampanjca u sumrak. Gde se nalazite? Gde ste se najslađe proveli?

Tamo gde je sladak život pretvoren u svakodnevicu, a hedonizam utkan u svaku sekundu postojanja, nova stambena zgrada u okviru Belgrade Waterfront-a, BW Terraces, dodaje posebnu aromu i šarm stanovanju u novom centru grada. Sa imenom koje asocira na ključnu karakteristiku stanova, velike terase koje zamagljuju granicu između enterijera i eksterijera, ova zgrada je vaše mesto isečeno na kockice jedinstvene arhitekture – i zaslađeno kao posuto prah šećerom!

Stambena zgrada BW Terraces prava je poslastica za ljubitelje lepog života i zanosne arhitekture. Istovremeno kompaktna i raskošna, savršeno se uklapajući u svoju zelenu okolinu, ona je poslednja u nizu originalnih građevinskih zamisli projekta, sa dodirom posebne, neodoljive arome beogradskog šarma i lepršave bezbrižnosti.

U prvom redu objekata pored Save i u neposrednoj blizini Kule Beograd, BW Terraces će se prostirati na 17 spratova i sadržati 132 stambene jedinice različitih veličina, od jednosobnih do trosobnih. Prostrane terase su produžetak vašeg novog doma i njegov neodvojivi deo, slobodne za uređenje prema istančanom ukusu i dovoljno velike da stvore osećaj dvorišta u samom srcu Beograda. Osim što dodaju novu dimenziju kvalitetu života u gradu, one služe kao distinkcija eksterijera cele zgrade, izlazeći iz arhitekture uobičajenog okvira i jasnih linija.

Sve ovo znači da ćete najslađe momente života u novom domu moći da provedete – napolju! Iskoristite prve sunčeve zrake da na svom balkonu, uz čašu hladnog pića, pobegnete od užurbanog ritma prestonice uz panoramski pogled na reku ili grad koji oduzima dah. Okupite prijatelje uz flašu vrhunskog vina i zalazak sunca, koji je najlepši kada sunce uranja u Savu, ili sačekajte sumrak uz prijatni povetarac i svetla grada u daljini, sa druge obale.

Sa početkom novog dana i novom energijom – reka vam je bliže nego ikada! Pristan za brodove na Sava Promenadi nalaziće se tačno ispred BW Terraces, što znači da su neki od najlepših delova Beograda, koji deluju daleko, samo jednu prijatnu vožnju rekom od vas.

Plovidba do ušća Save u Dunav, istorijskih ulica Zemuna ili osunčanog šetališta 25. maj meri se u minutima, ali kada jednom osetite mir i blagost reke, uživajući u odsjaju popodnevnog sunca, nećeteželeti da se ovo putovanje završi. Dobre vesti su da vas ništa ne sprečava da promenite destinaciju i produžite avanturu. Uostalom, ovo je život koji ste zaslužili, onaj po vašoj meri – dolce vita.

Svi detalji u BW Terraces napravljeni su tako da olakšaju svakodnevicu do trenutka kada svaki minut postaje uživanje. Bazen unutar zgrade, otvoren za sve stanare, teretana i joga centar, kao i prostor za različite namene koji možete koristiti po sopstvenom nahođenju, samo su neke od brojnih prednosti koje vas očekuju. Za savršeno udoban život, podrazumevaju se i podzemna garaža, vrtić u okviru zgrade, recepcija i obezbeđenje koje radi 24 sata.

Život u novom centru grada donosi i brojne mogućnosti prilagođene raznim životnim stilovima, blizinu kako svih pogodnosti starog jezgra grada, tako i poslovnih kompleksa Novog Beograda, te odličnu povezanost sa ključnim tačkama poput autoputa i međunarodnog aerodroma. Unutar Belgrade Waterfront-a, čeka vas ponuda vrhunskih brendova i komercijalnih sadržaja u najvećem šoping centru u regionu, BW Galeriji, elegantni restorani i udobni kafići, kao i svi ostali delovi slagalice neophodni za sklapanje savršenog doma.

U novu stambenu zgradu visine 60 metara, čiji je završetak izgradnje planiran za 2022. godinu, biće utkani svi ključni sastojci za vaše zadovoljstvo, stvarajući poslasticu od prostora kojoj nećete moći da odolite. Uz BW Terraces, jedno je sigurno – vaš sladak život počinje!

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here