Košarkaška reprezentacija Srbije predstavila je novi nacionalni dres.

 

U jednom beogradskom hotelu, okupili su se ljubitelji košarke kako bi ispratili predstavljavanje novog dresa košarkaške reprezentacije Srbije.

Na samom otvaranju reč je imao predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

– Srpski dres nije izgubio vrednost, kao što se moglo čuti proteklih godina, čast je nositi ga. Ostavljam vam da iznesete mišljenje o njemu. Onaj ko nije nosio dres sa državnim grbom, nebitno da li je SFRJ, SRJ, SCG ili Srbije možda može da pretpostavi kakav je to osećaj. Onog trenutka kad dečaci i devojčice obuku taj dres, nadam se da će im to ostati za vjek i vjekova.

Novinarima su svoje mišljenje otkrili i srpski reprezentativci Bogdan Bogdanović kao i Sonja Petrović.

– Nova boja nova ekipa, sviđa mi se plavi dres. Rekli su mi da će biti plavi, moderan je fazon nadam se da ćemo imati uspeha još više – rekao je Bogdanović.

Kako je rekla Sonja Petrović, svim devojkama u reprezentaciji se dopada novi dres obzirom da će umesto crvenog nositi dres – bele boje.

– Baš smo komentarisale, svima se sviđa, zadovoljne smo dresom. Dugo se nije radio poseban model za žene. Jeste promena boje, navikle smo u crvenoj ali ovo leto je novi početak, možda nam i nova boja dresa donese promene – rekal je Petrović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here