Tanjug/AP

U zoni specijalne vojne operacije tokom leta će početi ključna bitka nakon čega će Rusija i Ukrajina moći da započnu pregovore, izjavio je bivši pukovnik ukrajinske obaveštajne službe Oleg Starikov.

– U avgustu ili septembru će se desiti veliki vojni događaj. Ja to nazivom ključnom bitkom koja će rezultirati eskalacijom ili deeskalacijom, verujem da će taj događaj dovesti do početka pregovora – rekao je on.

Prema rečima Starikova, za tu predstojeću bitku Zapad priprema novu ukrajinsku avijacionu grupaciju koja će pokušati da spreči rusku vojsku da izvrši napade svojim navodećim bombama.

Podsetimo, ministar odbrane Rusije Andrej Belousov nedavno je saopštio da je Ukrajina samo u maju izgubila 35.000 vojnika i preko 2.700 jedinica vojne tehnike.

Takođe je ocenio i da Zapad, isporukama naoružanja Kijevu i obukom ukrajinske vojske, samo prolongira sukob.

2 COMMENTS

 1. DOK GOD UKRAJINCI ŽELE GINUTI ZA SMERIKU??? RAT ĆE NA ŽALOST TRAJATI🥲🥲🥲 RADI SE O RUDNOM BOGATSTVU O CCA. 12 TRILIONA MILIJARDI!!! RUSI SU VEĆ ZAUZELI 9 MOGUĆIH TRILIONA!!! ČIST RAČUN!!!

 2. NIŠTA RUSOFILI BLEBETANJEM NEĆETE PROMENITI!!!SRBIJA JE U EVROPI U EU MEĐU SVOJIMA!!!
  ŽIVELA AMERIKA, EVROPSKA UNIJA, SRBIJA I UKRAJINA U EU!
  ISTINA SE NE MOŽE MENJATI, ONA JE UVEK ISTA.
  MI SRBI SMO U EU! SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
  SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ… EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

  NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here