Foto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Srpska Dejvis Kup reprezentacija se saplela u polufinalu, Hrvatska je na kraju odnela konačnu pobedu i igraće četvrti put za prestižni trofej, a našima ostaje da izvuku pouke iz okršaja koji je lako mogao (i morao) da ode u našu korist.

Selektor Troicki će imati o čemu da porazmisli ovih dana, a sigurno je da je najviše emocija potrošio svetski broj jedan Novak Đokovića, koji, nažalost, nije uspeo da iznese trijumf nad Hrvatima. Pošteno je reći, nije mogao sam.

U jednom momentu dubl bitke sa Hrvatima naš najbolji teniser je u naletu besa šutnuo torbu koja se nalazila pokraj klupe, Troicki ga je samo pogledom ispratio, nije progovarao, a čitava ova scena zabavila je fudbalsku vedetu Reala Luku Modrića, koji je sa tribina bodrio svoje zemljake.

I ovaj prizor dovoljno svedoči o tome koliko je Nole bio “zagrejan” da se ode u finale i koliko mu je teško pao neuspeh koji je u tom trenutku, dok je šutirao torbu, bio na vidiku.

2 COMMENTS

  1. Zašto je Troicki stavio igrača koji je van forme, pa zato jer ne razume tenis, a kamoli da vodi reprezentaciju. Uostalom i on nije uspevao zadnjih godina da ode dalje od prvog kola na turnirima. A Djoković je trebao da šutne Troickog, jer od njega i nema neke koristi, ponaša se kao navijač a ne selektor i neko ko treba da pomogne igračima, jer ne ume. Ako je Djoković džentlmen pa nije, teniski savez treba za dobrobit tenisa da što pre šutne Troickog sa mesta selektora jer to mesto ne zaslužuje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here