Preko plej-ofa do Treće lige

0

Predsednik Radojević sa trenerima Avramovićem i Milosavljevićem
 

Podmlađena ekipa "orlova" na čelu sa novim-starim i veoma iskusnim trenerom Borom Milosavljevićem ispunili su svoj prvi zacrtani cilj – da uđu u plej-of.

Protekolog vikenda čelnici kluba su zajedno sa igračima održali radni sastanak, analizirali jesenje prvenstvo i optimistički izneli planove za prolećni deo i postavili sebi novi cilj – povratak u Treću ligu.

Mladi pomoćni trener Miloš Avramović pohvalio je kolege i saigrače, iznoseći činjenicu da na poslednjih šest utakmica nisu osetili gorčinu poraza. Dodao je Avramović da je Srbija treća ekipa od ukupno 60, koja je postigla najviše golova u jesenjem delu takmičenja.
 

Zahvalnost sponzorima

Predsednik FK Srbije Drago Radojević iznosi posebnu zahvalnost sponzorima bez čije pomoći ovaj uspeh nebi bio moguć, ali svakako ima reči hvale za novog trenera Boru Milosavljevića.
– Nezaobilazna imena u našim uspesima su sponzori Dragan Nikolić, Dragan Marković i Goran Tešmanović. Oni već godinama pomažu naš klub – rekao je Radojević.

Njegov stariji kolega, glavni trener Bora Milosavljević ohrabrio je svoje izabranike i prenoseći svoje iskustvo da ih ne očekuje nimalo lak posao kada je u pitanju ulazak u viši rang:

– Naš cilj možemo ostvariti samo ukoliko budemo jedinstveni, složni i disciplinovani. Znači da redovno dolazite na treninge, poštujete sportska pravila, sa što manje kazni, odnosno kartona.

Milosavljević je ujedno pozvao navijače da dolaze na utakmice i da ih podrže u daljem takmičenju, jer im ta podrška mnogo znači i oni su im praktično 12. kao igrač.

FK Srbiju u plej-ofu očekuju Cug, Rotkrojc, Egeri, Adligensvil, Vegis, Goldau, Perlen, Kisnaht i Brunen.

Inače, boje Srbije u jesenjem delu branili su: Duško Kovačević, Toni Maglica, Saša Dabić, Vlada Radovanović, dva Dragana Bijorac i Gajić, Zoran Mutavdžić, dva Aleksandra Milojević i Bekčić, Miloš Avramović, Dejan Stojanović, Jovan Milenković, Nemanja Radisavljević, Sava Popović, Cvjetin Arsenović i tri Danijela Stanimirović, Aleksandrić i Miodragović .
 

Turnir u malom fudbalu

FK Srbija organizuje svoj tradicionalni dvodnevni turnir u malom fudbalu, koji je jedan od najposećenijih u centralnoj Švajcarskoj. Turnir će se održati na sledećoj: Ememn – Rošmooshale – Mooshüslistrasse , 6020 Emmenbrücke

Subota, 29. novembar – seniori
Nedelja, 30. novembar – aktivni
Čelnici kluba pozivaju sve ljubitelje fudbala da dođu i podrže turnir, a igrače da prijave ekipe do 25. novembra, jer je broj učesnika ograničen.
Čelnici kluba će sa sponzorima obezbediti vredne nagrade. Uz muziku uživo, goste očekuje bogata tombola i roštilj.
Info : Tel. 078 883 52 42 Miloš Avramović.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here