Preko Sutjeske do Solnoka

0

Košarkaši Partizana zaokružili su pripremni period pobedom nad nikšićkom Sutjeskom u Pioniru.
Košarkaši Partizana u poslednjoj kontrolnoj utakmici pred početak sezone savladali su Sutjesku sa 89:54 (17:16, 25:9, 26:15, 21:14).
Prva četvrtina je prošla u dosta izjednačenom ritmu, crno-beli su bili i u rezultatskom zaostatku, ali su je ipak završili sa poenom prednosti.
Učenici Duška Vujoševića materijalizovali su razliku u kvalitetu u drugoj četvrtini, kad su povećanom koncentracijom, pre svega u odbrani, osigurali i tečniji napad, za visokih 42:25 na poluvremenu. Partizan je do poslednjeg minuta igrao angažovano, pa otuda i pobeda od čak 35 poena razlike.
Partizan je igrao u sastavu: Tepić 7, Kuzeloglu 4, Murić 16, Marinković 5, Dalo 4, Milutinović 6, Gagić 8, Bojanić, Andrić 4, Glišić 7, Bezbradica 12, Bogdanović 6, Šalić 10.
Tako je ekipa "zaboravila" ubedljiv poraz od Armanija i s optimizmom se okreće gostovanju u Solnoku, koje je na programu u subotu. Tamo će ih sigurno čekati ozbiljniji protivnik od Nikšićana, a Partizan će igrati i protiv loše tradicije pošto je od mađarskog ABA ligaša izgubio obe utakmice na njegovom parketu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here