Printscreen: Twitter/@itisimrankhan
Skot Morison

Najbolji teniser sveta Novak Đoković trenutno je u hotelu u karantinu u kojem čeka odluku suda o eventualnom nastupu na Australijan openu i tome da li će sudija viktorijanskog suda presuditi u njegovu korist i poništiti prethodnu odluku granične policije i Ministarstva unutrašnjih poslova Australije.

Ono što se trenutno masovno deli na društvenim mrežama je jedna izjava premijera ove države Skota Morisona, samo dan pre nego što je Novak Đoković bio planiran da sleti u Melburnu. On je tu tvrdio da je odluku o puštanju na teritoriju Australije donela viktorijanska vlada.

– To je pitanje za viktorijansku vladu, oni su mu dali izuzeće da dođe u Australiju. Mi ćemo se ponašati u skladu sa tom odlukom, tako to funkcioniše. Savezne države daju odobrenja po tom osnovu, nema promena, to je tako već poslednje dve godine. Viktorijanska vlada je donela takvu odluku, tako da se njima treba obratiti za posao koji su učinili – rekao je Skot Morison.

 

2 COMMENTS

  1. Zalupljena vrata se silom ne otvaraju. Treba da ih, sam i uz iskreno izvinjenje, otvori onaj ko ih je i zalupio – ako je bila greska.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here