Z. M.
Uskoro nova predstava: Akteri predstave 'U krevetu sa Lolom"

Kulturno-pozorišno udruženje “Gastarbajteri” iz Beča izvelo je premijerno ljubavnu komediju “U krevetu sa Lolom” čiji je autor i reditelj Milinko Ametović Beganović, predsednik udruženja.

– Predstava je odlično posećena, iznenadili smo se kada smo ugledali punu salu Kulturnog centra WUK, gde naše udruženje ima prostorije probe, a odnedavno i za predstave. Bilo je naših ljudi koji su prvi put u životu pogledali neku pozorišnu predstavu, što nas posebno raduje i čini ponosnim – rekao je Milinko, koji je najavio da će sve buduće predstave “Gastarbajtera” ući u zvanični program WUK -a.

Uloge u novoj predstavi su uz Milinka tumačili Katarina Simić, Slađan Mandić, Slobodanka Knežević i Lena Trailović.

Predstave će tokom oktobra biti odigrane još jednom, a u novembru publiku očekuje urnebesna komedija “Taštine kandže” koju glumačka trupa priprema od avgusta.

Glumci udruženja “Gastarbajteri” učestvuju u snimaju serije “Walking on Sunshine” za austrijsku državnu televiziju ORF.

– Zbog toga smo veoma srećni. Tumačimo uloge novinara na konferenciji za štampu. Uloge nisu velike, ali važno je učestvovati i biti deo tako velike priče – kaže Ametović Beganović.

Slađan Mandić i Slobodanka Knežević, imali su prvi put priliku da učestvuju u ovako velikom i profesionalnom projektu i kažu da je veoma zanimljivo. Iznenađeni su na koje sve detalje austrijska produkcija obraća pažnju i s kojom ozbiljnošću se snima. Premijera epizode u kojoj su učestvovali glumci našeg udruženja očekuje se na proleće.