Tanjug/AP
Liza Mari Prisli

Liza Mari Prisli (54), muzičarka i jedina ćerka rokenrol legende Elvisa Prislija, umrla je nakon što je hitno prevezena u bolnicu u Los Anđelesu zbog srčanog zastoja.

“Teška srca moram podeliti tužnu vest da nas je napustila moja prekrasna ćerka Liza Mari”, navela je njena majka Prisila u izjavi.

U trenutku pogoršanja zdravstvenog stanja u četvrtak, ona je bila u svom domu u predgrađu Los Anđelesa, Kalabasasu, a mediji su javili da su bolničari izveli postupak oživljavanja i dali joj epinefrin kako bi pokrenuli njen puls.

Liza Mari Prisli rođena je 1968. i vlasnica je očeve vile Grejslend u Memfisu, popularne turističke atrakcije. Imala je devet godina kada je Elvis umro od srčanog zastoja u Grejslendu 1977, kada je imao 42 godine.

Njena muzička karijera započela je debitantskim albumom “To Whom It May Concern” iz 2003. Sledio je album „Now What“ iz 2005, a oba su dospela među 10 najboljih na Bilbordovoj listi albuma. Treći album, „Storm and Grace“, objavljen je 2012.

U utorak su Liza Mari i majka Prisila prisustvovale dodeli Zlatnih globusa na Beverli Hilsu, gde je Ostin Batler osvojio nagradu za najboljeg glumca u dramskom filmu za glavnu ulogu u prošlogodišnjem biografskom filmu “Elvis”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here