Divna Karleuša, bivša novinarka i majka pop zvezde Jelene Karleuše preminula je danas nakon duge i teške bolesti.

Divna je preminula danas oko 12:30, u svom domu, posle duge i teške bolesti. Ekipa Hitne pomoći došla je u Divnin dom, ali mogli su samo da konstatuju smrt.

Divna je 2016. godine primljena u bolnicu zbog problema sa disanjem i plućima. Kod doktora se javila tek kada je počela da iskašljava krv. Od tada su joj vršene pretrage i njena borba je tada počela.

Najveću podršku tokom teške borbe pružala joj je ćerka Jelena Karleuša, koja je poslednju nagradu koju je dobila nedavno, posvetla upravo majci Divni. Jelena je često isticala da je sve što je postigla, postigla upravo zahvaljujući majci.

Jelena je vodila Divnu po celom svetu i lavovski se borila da je izleči

Porodični prijatelj otkrio nam je da je Jelena tri poslednje godine davala sve od sebe da pomogne majci.

– Otkako su saznale da je Divna bolesna, život u toj porodici više nije bio isti. Jelena je u dogovoru sa najboljim lekarima Divnu vodila po celom svetu i plaćala papreno skupe terapije kako bi joj bilo bolje. Prvo se lečila u Nemačkoj, zatim na Kubi, u Turskoj, Grčkoj… Jelena nije žalila sredstva, ali eto, bolest je nažalost pobedila – kaže za Svet prijatelj porodice Karleuša.

View this post on Instagram

A post shared by ?KARLEUŠA NEWS? (@karleusa.news) on

Jelena je zbog majčine bolesti bila razdražljiva i nervozna i burno je reagovala kada bi neko u medijima spomenuo Divninu situaciju.

– Jelena je pričala da su njih dve borci, da ne želi da se o tome piše i govori, da neće da ih neko sažaljeva. Bila je ubedjena da će Divna pobediti – kaže sagovornik.

Divni je dijagnostikovan rak pluća pre tri godine.

Njeno poslednje javno pojavljivanje bilo je na Jeleninom novogodišnjem nastupu u hotelu Metropol. Bila je nasmejana i raspoložena, izgledala je bolje nego ikad.

Divna Karleuša ostavila je neizbrisiv trag na srpskoj estradi, zaslužna je za uspeh mnogih estradnih zvezda koje je promovisala u najuticajnijim radijskim emisijama koje je vodila.

Ipak, kako je sama isticala, najponosnija je bila na svoju ćerku jedinicu koja je postala jedna od najvećih zvezda u regionu.

Izvor:
Vestionline, svet.rs

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here