Printscreen

UFC spektakl 253 na čuvenom “Ostrvu borbe” obeležio je fantastični borac poreklom iz Nigerije Izrael Adesanja.

Momak koji je odrastao na Novom Zelandu u borbi večeri uništio je moćnog Brazilca Paula Koštu i tako dobio nagradu za najbolji nastup večeri.

Košta je pre meča žestoko provocirao Adesanja, koji mu se žestoko osvetio u oktagonu. Naime, Košta je na merenju predao belil pojas Adesanji. Hteo je da istakne da kao vlasnik crnog pojasa ima daleko bolju tehniku od protivnika, koji poseduje samo plavi pojas.

Odgovor na provokaciju dobio je u oktagonu. Adesanja je tehničkim nokautom u drugoj rudni borbe savladao Koštu za pojas srednje kategorije.

Izrael je sa dva brza udarca srušio Kostu na pod, potom je usledilo nekoliko snažnih udaraca i sudija je morao da prekine borbu.

Kada je shvatio da je pobedio u ovoj borbi, Adesanja je ponizio rivala… dok je Košta ležao na zemlji Izrael je simulirao seks sa poraženim rivalom.

Nakon meča usledila je i šokantna izjava koja je izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama.

“Kad opašem penis oko struka, imam crni pojas” poručio je Izarael aludirajući na “poklon” koji je dobio od rivala pred meč.

Bio je to 20 trijumf u karijeri sjajnog borca sa Novog Zelanda, koji još uvek ne zna za poraz u profesionalnoj karijeri.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here