Prepoznajte silikone

0

Ove su prave 😉
 

Da biste bili pobednici ove, uvek zanimljive i nepresušne, debate potrebno je da znate samo 5 stvari, a mi ćemo vam ih upravo otkriti.

 

PREVIŠE SU BLIZU
Kod većine žena između grudi postoji razmak od 5 – 8 centimetara, ali silikoni smanjuju taj razmak i to značajno. Ako njene grudi izgledaju kao da se dodiruju, verovatno su lažnjaci.

 

PREVIŠE SU PODIGNUTE
Još jedan siguran pokazatelj, njene grudi su previše podignute. Obično, trebalo bi da budu smeštene negde u visini pazuha, ali zbog implanta često se dogodi da se grudi malo podignu. Međutim, ovo je siguran pokozatelj samo ako ste videli neku devojku na plaži, jer većina devojaka danas nose i push-up grudnjake.

 

Ovo jesu silikoni!
 

LIČE NA DINJE
Prirodne grudi obično imaju oblik kao kruške ili kao suze, ali ako njene više izgledaju kao velike, okrugle dinje, to je znak da ih je verovatno malo "dorađivala". Ako se pitate zašto dobijaju oblik dinje, to je zbog toga što su ženske grudi po prirodi punije na dnu, a silikoni su jednako raspoređeni od vrha do dna, što grudima daje okrugli oblik.


MOŽETE DA PRIMETITE OŽILJKE
Plastični hirurzi obično koriste četiri ulazne tačke za stavljanje imlpanta, a sve četiri ostavljaju ožiljke: Pupak, ispod samih grudi, oko bradavica (za ovo bi trebalo da bude gola, da biste zapravo primetili) i kod pazuha koji i ostavlja najveći trag.


PAŽLJIVO SLUŠAJTE
Možda vam za ovo treba natprirodan sluh, ali znak koji možete da čujete, a ne da vidite je sledeći: žene koje imaju ugrađene implante od salina, a ne od silikona, ponekad će napraviti zvuk "bućkanja" kada se devojka koja ih ima pomeri iz strane u stranu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here