Sakramento kod kuće pobedio Minesotu sa 113:109.

Sakramento umalo da od gotovog napravi veresiju. Imao je vođstvo i s 20 razlike, ali domaćin nije odustajao ob borbe. U poslednjoj četvrtini se primakao na samo tri poena zaostatka.

U poslednjih minut i po Minesota je dala dve trojke, ali uzalud. Bogdan Bogdanović je sedam puta bio na liniji za slobodna bacanja, a pogodio je šest, jednom i sva tri pošto je bio fauliran u pokušaju da postigne tri poena.

Za 31 minut u igri dao je 23 (9-11 slobodna bacanja, 1-2 za dva, 4-5 za tri). Imao je i dva skoka u odbrani i tri asistencije. Nemanja Bjelica, takođe u startnoj petorci, igrao je 27 minuta. Postigao je 12 poena (3-5 za dva, 2-4 za tri) uz tri skoka, dve asistencije i jednu blokadu. Najefikasniji na meču bio je Sakramentov bek De Aron Foks s 31 poenom.

Vicešampion Golden Stejt, u ovoj sezoni tim s najlošijim učinkom, ostvario je i drugu pobedu uzastopce u gostima. Posle Klivlenda savladao je i Vašington (125:117). Alen Smailagić nije dobio priliku kao i Marko Gudurić u Memfisovoj pobedi kod kuće protiv Detroita (96:82).

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here