Televizija N1 saopštila je da je dobila pretnje da će nastradati njeni novinari i članovi njihovih porodica, a da će zgrada u kojoj se nalazi biti dignuta u vazduh.

“Da li vi imate porodice, ubijate našu decu i unuke, a niste svesni ako dođe do rušenja vaša zgrada će među prvima otići u vazduh, a može se desiti da ostanete i bez svojih najmilijih. I zato vas mi veterani upozoravamo da se ne igrate sa ničijom sudbinom, jer je vaša sudbina u našim rukama”, navodi se u pismu.

Potpisano je sa “Beogradski veterani ratova 1999”, a pored pretnji u njemu je bila i članska knjižica Saveza ratnih veterana Srbije.

Međutim, predsednik Saveza ratnih veterana Srbije Željko Vukelić tvrdi da oni ne stoje iza poslatih poruka i traže da policija ispita ceo slučaj.

“Ja nemam blage veze o bilo čemu, a vi ako imate to prosledite nekome ko može da pogleda, da nije neko podmetnuo. Mogu samo da kažem da najviše gledam N1, jer je najobjektivnija usred svega ovog neobjektivnog na medijskom prostoru”, rekao je Vukelić za N1.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here