Trener Radnika Slavko Petrović pretučen je u subotu popodne, a zatim je na njega potegnut i pištolj na stadionu Radnika u Bijeljini, a posle napada, oseća se dobro posle ukazane pomoći u Domu zdravlja.

Policija je brz reagovala, uhapsila pomenutog nasilnika, pisala mu prijavu za napad i nanošenje teških telesnih povreda, pa ga pustila na slobodu. U pitanju je osoba sa inicijalima M.S, koga sad čeka suđenje za ovaj težak incident.

Prema pisanju lokalnih medija, Petrovića je pomenuti siledžija napao nako što je srpski trener upozorio rekreativce da trebaju napustiti stadion i da im nije dopušteno okupljanje. Iz grupe se tada izdvojio napadač, prišao Petroviću i nakon pretnji zadao mu nekoliko udaraca pištoljem.

O jezivom iskustvu Petrović je pričao za portal Sportsport.ba.

– Sve se odigralo kao u filmovima, nije čoveku svejedno -sabira utiske Petrović posle strašnog događaja, pa dodaje:

– Ne znate kako da reagujete, uperen vam je pištolj u stomak, svašta vam prolazi kroz glavu. Pokušao sam ga smiriti, ali nisam uspeo. Dobio sam nekoliko udaraca u glavu i pištoljem u bubrege. Neko je pozvao policiju koja je brzo došla, no ovaj je uspeo da pobegne. Policija ga je uhvatila, no koliko čujem nisu mu pronašli pištolj jer ga je verovatno odmah bacio. Odrađen mu je alko test, u krvi je imao 0.8 promila alkohola. Kamere su sve snimile, ima i nekoliko svedoka.

Isti portal prenosi da je od ranije poznato da Gradski stadion posećuju sumnjive osobe koji obično taj objekat umesto za rekreaciju koriste za opijanje.

Petrović je i u subotu uveče, nedugo posle napada, dao izjavu za isti portal u kome je takođe opisao kako je došlo do incidenta.

– Evo me u bolnici, šta da vam kažem, osim da je sve istina. Zašto, kako, zbog čega, pitam se i ja. Krenuo sam kući sa stadiona i odjednom sam napadnut. Uperio mi je pištolj u stomak i govorio ko sam ja da nekog teram sa stadiona. A, zapravo, kada sam stigao na stadion zatekao sam rekreativce i lepo sam ih upozorio, rekao sam im da je stadion dezinfikovan i da po odluci Kriznog štaba niko ne sme da ga koristi. Neverovatno, stvarno ne mogu da verujem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here