Tanjug
Advokat Goran Petronijević

Napadači koji su pretukli advokata Gorana Petronijevića i penzionisanog sudiju Novicu Pekovića, koji je bio predsednik Apelacionog suda u Novom Sadu, su uhapšeni, saznaje N1. Uhapšene su dve osobe.

Kako saznaje N1, napadači su u bašti jednog kafića u Njegoševoj ulici u Beogradu fizički nasrnuli na 60-godišnjeg advokata i 70-godišnjeg sudiju, tukli ih i šutirali, a zatim su ih udarali stolicama.

Peković i Petronijević su prevezeni u Urgentni centar, gde su im konstatovane teške telesne povrede.

Petronijević je potvrdio da je došlo do tog napada i naveo da ni on ni Peković ne poznaju napadače.

4 COMMENTS

  1. Pretpostavljam da je premlaćivanje bilo naručeno, ali jedno je sigurno Advokat i sudija su radili zajedno. Pravda u Srbiji je plati advokata koji plaća sudiju i dobićeš slučaj. Osuđujem nasilje.

  2. kako god bilo, jebes zemlju gde se ljudi premlacuju, gde muzevi unijaju zene i decu, gde za svaku stvar postoji bar tri misljenja, …. , tj. nije Srbija tu prokuzena jer je prelepa i sveta, nego proklet narod koji nikako da digne glavu iz gliba. Pravda sa ovako nakaradnim zakonima ne moze da postoji, to je samo farsa, evo ludak pobi porodicu i umesto na vesala odmah, nece ni na dozivotnu..nema nevinih na zalost, svako ima svoj deo krivice, pa tako i advokati , pa i sudije, ali brutalnost, siledjistvo, to je bre samo za kazamat i za kuglu o nogu na u rudnik do penzije…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here