Kompanija "Dunav osiguranje" a.d.o.
Zdravlje porodice je na prvom mestu

Živimo u vremenima velikog napretka medicinske nauke i razvoja alternativnih medicinskih praksi. Internet i mediji preplavljeni su sadržajima koji popularišu raznorazne preparate, tretmane, suplemente i lekove ‒ za svakog po nešto.

Zdravlje i briga za telo postali su pravi kult našeg doba, neiscrpni predmet interesovanja za koji se izdvajaju ogromno vreme i novac.

Uprkos neograničenim mogućnostima koje se nude onlajn, bolesti nisu nestale, tegobe nisu iščezle, a povrede se i dalje događaju. Bitka za zdravlje, zapravo je čitava jedna strategija, u kojoj se prevencija i blagovremeni odlasci kod lekara podrazumevaju. Planiranje pregleda, njihova učestalost, i novac koji je za to potreban, u prvi plan stavljaju usluge zdravstvenog osiguranja, pakete koji, uz značajne uštede, omogućavaju korisnicima da u toku godine obave sve potrebne preglede i laboratorijske analize, kako bi se potencijalni zdravstveni problem sprečio, umesto lečio. A ako ipak postoji potreba za lečenjem, kartica dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja pruža adekvatne mogućnosti za svakoga.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje prvi je izbor odgovornih osoba koje su najmanje korak ispred drugih kada je zdravlje u pitanju, a ozbiljne kompanije ne propuštaju da zaposlenima obezbede solidne osiguravajuće pakete pokazujući brigu o njihovoj dobrobiti.

Kompanija “Dunav osiguranje” nudi različite vidove dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja za pojedince i porodicu, koji omogućuju najrazličitije vrste lečenja i zdravstvene podrške. Osim bolničkog lečenja, koje ljudima najčešće padne na pamet kada se govori o većim zdravstvenim problemima, važno je imati sigurnu podršku i kada se radi o vanbolničkom lečenju, bolesti, povreda ili zdravstvenih stanja dijagnostikovanih od strane ovlašćenog lekara odgovarajuće specijalnosti, analiza indikovanih od strane lekara, izdavanja lekova i slično. Tu su i sistematski pregledi, kao osnovni element prevencije i stabilnog zdravlja, koji mogu biti ugovoreni u različitim obimima uključujući i periodične preglede za zaposlene radi ocene ispunjenosti posebnih zdravstvenih sposobnosti za obavljanje poslova na određenom radnom mestu.

Ukoliko dođe do telesne povrede ili preloma kosti, važno je ne samo koliko dugo se nosi gips ili longeta, već i kako se leči nakon toga. Fizikalne terapije koje preporuči lekar često su važnije od gipsa i mirovanja, jer vraćaju mobilnost i saniraju posledice povrede. Zamislite koliko je u takvoj situaciji lakše ako imate polisu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja, koja vam omogućava set nužnih medicinskih usluga i tretmana.

Isto važi i kada je reč o zdravlju naših zuba. Preventivni pregledi i redovne kontrole od ključne su važnosti kako bi se sprečili mogući problemi, koji, ako ih ignorišemo, mogu postati prava noćna mora, kako za svakodnevni život, tako i za naš novčanik.

Posebno važna grupa, koja svoje zdravlje mora da čuva možda više od svih drugih, su trudnice. Nastanak novog života, osim sreće i uživanja, podrazumeva i brojne posete lekarima, analize, uzimanje suplemenata. Zato je veoma korisno imati dobrovoljno osiguranje koje će pokriti troškove pregleda, ali i izdavanje recepata za sve što je potrebno mami i bebi!

Dete je roditelju ceo svet, briga broj jedan, a polisa način da se ta ljubav potvrdi u svetu realnih detinjih potreba. Kompanija “Dunav osigiranje” nudi, između ostalog, i polisu koja pokriva sve člаnove pоrоdicе, to jest supružnika ili vаnbrаčnog pаrtnеra оsigurаnikа, kао i biоlоšku i usvојеnu dеcu оsigurаnikа dо navršene 26. gоdinе živоtа. U tom smislu, jedno od značajnijih pokrića koje ovo osiguranje obezbeđuje jesu usluge lоgоpеdа za decu tokom perioda rasta i razvoja.

Budite odgovorni prema sebi i svojoj porodici, budite odgovorni prema svojim zaposlenima. Obezbedite na vreme medicinsku zaštitu polisama dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here