Aleksandar Prijović je već viđen na Marakani kao novi napadač Crvene zvezde, međutim, u poslednjem trenutku je klub odlučio da stopira pregovore s njim.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je objasnio šta je zapravo problem s ovim igračem. Ono što se isprva mislilo jeste da je glavni razlog plata, jer Prijović u Al Itihadu zarađuje oko 6 miliona evra godišnje.

– Nije se uklopio u ono što nama treba, ne samo finansijski, nego po mnogo osnova, pokazao je nadobudnost u razgovorima – rekao je Terzić, a potom i nastavio u istom tonu.

– Ne bi se uklopio u svlačionicu i sistem, mnogo veći igrači su dolazili ovde, pa su ipak pokazali poštovanje i želju da igraju u ovom klubu. To nismo prepoznali kod njega i odustali smo – nastavlja Terzić, a rekao je i šta je ključno za novog napadača Zvezde.

– Želimo da onaj ko dođe bude fokusiran 100 odsto na fudbal, na ciljeve koje klub ima, mora da pokaže poštovanje prema klubu i prema momcima koji će igrati i deliti svlačionicu s njim – zaključio je Zvezdan Terzić.

Kako je naveo Mitar Mrkela, samo nekoliko minuta pre izlaganja Zvezdana Terzića, Crvena zvezda pregovara sa dva strana igrača čija će budućnost biti poznata u narednih sedam dana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here