Youtube/SERIJA KLAN
Vraćaju se odakle su krenuli: Šok i Paša

Treća sezona serije “Klan” stiže na male ekrane, a publika će prvu od osam epizoda moći da pogleda na kanalu Superstar TV 8. oktobra. Nastavak ovog ostvarenja prikazuje izdaju, nepoverenje i urušavanje klana, koji je izazvan imaginarnim političkim atentatom. Mnoge tragikomične situacije u novih osam epizoda će zaokružiti priču o nedelima koja konačno stižu na naplatu.

Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović, koje je publika zavolela kroz uloge Šoka i Paše, u finalnoj sezoni serijala “Klan” dočaraće nam potpunu propast kriminalne organizacije, čije smo aktivnosti pratili u ovoj popularnoj trilogiji. Kreator serije Boban Skerlić, kaže da je prva sezona bila smeštena u osam meseci, druga sezona u osam nedelja, treća u osam dana.

– To je sekvencijalni red. Nakon tih prvih osam meseci sledi narednih osam nedelja, treća sezona poslednjih osam dana klana. Prva sezona je uspon klana, druga sezona se bavi tim boravkom na vrhu te kriminalne piramide, treća je raspad klana. Stavili smo tačku na ovu priču jer mislim da je organski, logički kraj ovog dramskog projekta. Iako će uzrok raspada biti politički atentat, serija se ne bavi akcijom “Sablja”. Ovo je dramska serija koja se bavi nekim ljudima – rekao je Boban Skerlić, i dodao da je u planu bilo da se naprave te 24 epizode.

Nedim Nezirović u seriji igra lik Paše.

– Čini mi se da se njih dvojica, Paša i Šok, vraćaju odakle su krenuli. Priča čuva edukativnu notu. Serija održava tu interakciju s publikom i uključuje publiku da se oni pitaju koji su heroji danas. Ko su zapravo heroji danas? Ko su ljudi na koje se ugledamo? Ova serija nudi širok spektar. Ova serija opisuje duhovni sunovrat grupe ljudi. Priča publiku drži sve vreme u neizvesnosti – rekao je Nezirović i dodaje da njegov i Šokov lik završavaju u blatu, kao što i zaslužuju.

Aleksandar Dimitrijević se nadovezuje da će njegov lik, odnosno Šok upasti u zamke koje je sam postavljao.

– Šok ne razmišlja o posledicama koje nose njegovi postupci i tako ide kroz život. Bilo ga je lako igrati, srećan sam što sam imao priliku da učestvujem u ovom projektu – rekao je Dimitirjević.

Bez iskrenih odnosa

Milena Božić igra lik Juce.

– Mislim da ovde nema iskrenih odnosa. Oni su svi negde saradnici. Juca će se pokazati kao osoba od poverenja, postaće lojalna toj priči do kraja – rekla je Milena.

Anđelu Popović gledaćemo u ulozi Bebe.

– Beba se i u nastavcima nalazi u tom sporednom obračunu. Ona se menja, ali je postala promišljenija – rekla je Anđela Popović.

U seriji igraju i Vladimir Kovačević, Nenad J. Popović, Mladen Sovilj, Ivan Zarić, Feđa Štukan, Gorica Popović, Ljubinka Klarić i mnogi drugi. Produkcijska kuća “Fajerflaj” i Telekom Srbija stoje iza ovog originalnog projekta.