Primera: Petarda Barse u režiji Mesija

0

Leo Mesi slavi gol protiv Levantea sa Ivanom Rakitićem
 

Levante je bio bolji rival u početnih 15. minuta, ali je u 34. minutu proradilo partnerstvo Mesija i Nejmara, a Brazilac je rutinski iskoristio odlično dodavanje Argentinca i matirao golmana domaćih.

 

Crveni karton igraču Levantea Vintri doprineo je potpunoj dominaciji Barselone, ali dosuđeni penal Mesi nije iskoristio. U 41. minutu je viđen detalj koji je i odneo svaki žar na ovom meču pošto je sudija opravdano pokazao na belu tačku posle starta Vintre nad Mesijem, ali je prestrogo defanzivcu Levantea pokazao crveni karton. Mesi je stavio loptu na belu tačku, ali je omašio čitav gol, a to je bio 12. neiskoršćeni penal argentinskog fudbalera u karijeri.

 

Posao je bio znatno olakšan, a Ivan Rakitić je to potvrdio u 43. minutu raketom sa nekih 20 metara posle slabog izbacivanje lopte iz kaznenog fudbalera Levantea. Katalonci su u 64. minutu pokazali protitip njihove akcije pošto su Žordi Alba i Sandro odlično odigrali dupli pas, a kada su defanzivci Levantea krenuli na levog beka Pedro je ostao usamljen u srcu kaznenog i bez problema zatresao mrežu.

 

U 77. amaterska greška golmana Fernandeza koji je prosto poklonio loptu najgorem čoveku kojem je mogao – Lionelu Mesiju, a Argentinac ga je lobovao u znak zahvalnosti.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here