Festival slatkiša pod nazivom “Sladak život” ugostiće sve ljubitelje poslastica 25. i 26. maja u Domu omladine od 10-21h.

Jedinstvena smotra održava se prvi put u Beogradu, a organizatori festivala Srba Jovanović i Suzana Simić najavili su pravu eksploziju ukusa.

– Festival poslastica i slatkiša “Sladak život” okupiće oko trideset izlagača malih proizvođača i majstora, a svi proizvodi rađeni su ručno u domaćoj radionici. Posetioce očekuju razne vrste kolača, biskvita, sladoleda, čokolada, kremova… Moći će da kupe poslastice koje se retko mogu pronaći na tržištu, što je jedinstvena prilika da pazare premijum slatkiše. Cilj ovog festivala je da pružimo našim gostima šansu da probaju domaće visokokvalitetne slatkiše, izrađene ručno s puno pažnje i ljubavi – istakao je za Vesti-Online Srba Jovanović, jedan od organizatora festivala.

Osim klasičnih slatkih đakonija, sladokusce očekuju i neobični ukusi, netipični za naše prostore. Tako će se na štandovima festivala “Sladak život” naći veganske čokolade, poslastice od lavande, tradicionalni prizrenski kolači, zdravi slatkiši, ali i različiti oblici kolača upakovani na drugačiji način.

Sve koji dođu 25. i 26. maja u Dom omladine očekuju i slatke radionice, kao i besplatne degustacije odabranih slatkiša.

Program festivala možete pronaći na sajtu: http://sladakzivot.rs/ 

Medijski pokrovitelji ove slatke smotre su Vesti-online

Prijavite se za nagradnu igru na našem Instagram i Fejsbuk profilu i osvojite karte za ovu slatku avanturu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here