Prirodni afrodizijaci

0

 

 

 

Isprobajte nešto, nije na odmet.

 

Banana, šargarepa i špargla su erotski stimulansi upravo zbog svog izgleda. Špargla sadrži folnu kiselinu zahvaljujući kojoj se podiže nivo histamina neophodnog za postizanje orgazma. Takođe, ova hrana pomaže u pobljšanju raspoloženja.

 

Artičoke se smatraju tako jakim afrodizijakom da je ženama, štaviše, bilo "zabranjeno" da ih jedu.

 

Sočnost manga, jagoda i breskvi je u tolikoj meri erotski sugestivna da se ovo voće može koristiti tokom predigre.

 

Avokado se smatra afrodizijakom pogotovo iz razloga što ovo voće raste u paru. Avokado vam može pomoći da začinite svoj ljubavni život, ali i da svoj organizam obogatite zdravim mastima kao što su belančevine i kalijum.

 

Crveno vino ne samo da je zdravo za srce već je dobro i za romantično raspoloženje. Pomaže pri sprečavanju stvaranja krvnih ugrušaka i smanjuje oštećenje vena.

Takođe, crveno vino je bogat izvor antioksidanata koji podižu dobar holesterol. Ovo piće podiže apetit tako da je i više nego odgovarajuće ukoliko se odlučite da partneru pripremite romantičnu večeru.

 

Čokolada je neizostavni afrodizijak. Stimuliše raspoloženje i oslobađa vas stresa. Čokolada je dobar izvor energije jer obiluje masnoćama i šećerom, a ta energija će vam zasigurno biti potrebna tokom predigre, odnosno seksualnog čina.

 

Čašica penušavog pića vam takođe može pomoći da očuvate svoje zdravlje i poboljšate seksualni život.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here