Instagram
Ivan Mihailović

Popularni glumac iz serije “Vojna akademija” Ivan Mihailović oduševio je pratioce na društvenim mrežama snimkom iz svog detinjstva.

Naime, glumac je na svom Instagram profilu okačio video sa jednog svog rođendana, na kome se jasno vidi kako mali Ivan sa društvom i ocem koji svira gitaru igra uz pesmu “Giljam dade”.

Kako je naveo i sam glumac, u detinjstvu njegovi roditelji nisu imali novca da mu plaćaju igraonice i animatore, ali je imao predivne rođendane. On je ovim snimkom hteo da pošalje veoma jaku poruku, koja je mnoge naterala da se zamisle.

– Devedesetih nije bilo para za igraonice i animatore. Ali smo rođendane ipak nekako slavili i ništa nam nije falilo. Imali smo rusku salatu. Imali smo prebranac. Imali smo plazma tortu. Imali smo uglavnom samo nas. Tata je animirao i decu i dosadne matorce. Sada i sam kao jedan prvoklasni dosadni matorac, zaključujem da smo zajedno sa decom na rodđendanima uglavnom samo na Instagramu, na fotografiji oko skupe rođendanske torte, okupani konfetama, zaliveni viskijem, dok animatorke pokušavaju da izvuku osmehe na licima i nama i deci. Imamo sve, a da li još uvek imamo nas? Možda sam samo jedan nostalgični dosadni matorac, ako jesam zaboravite sve što sam napisao. Hvala svima na lepim čestitkama – napisao je Ivan koji je napunio 33 godine.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here