Problemi Ludogoreca: Bugari zvali Marijanu u pomoć, ali ona ih odbila!

 

Ludogorec je počeo da puca po svim šavovima. Bugarski šampion je vezao tri meča bez pobede (dva u prvenstvu u jedan u kvalifikacijama za LŠ), napadači imaju problem sa realizacijom (samo jedan gol), a poslednja četvorka u odbrani je potpuno u autu zbog povreda.

 

Kozmin Moci, Aleksandar Bart, Jordan Minev i Brajan Angulo definitivno neće biti spremni za prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Partizana. Kako prenosi gong.bg, klub iz Razgrada kontaktirao je čuvenu srpsku isceliteljku doktorku Marijanu Kovačević, ali ona nije mogla da im izađe u susret pošto se trenutno nalazi poslom u Dubaiju. Moci i Bart, koji su glavni stubovi odbrane, povredili su se na meču sa Dudelanžom, dok su Minev i Angulo osetili probleme na treningu krajem minule nedelje zbog čega su i preskočili gostovanje Černomoru u Varni (0:0). Angulo ima problem sa kolenom, a Minev sa primicačem. Njima se, takođe, priključio i Georgi Tarzijev, koji neće moći da igra protiv crno-belih.

 

Trener Ludogoreca Stojčo Stoev moraće da kombinuje i nađe pravog partnera Aleksandru Aleksandrovu. Kako Tero Mantula nije u formi, verovatno će ponovo šansu dobiti Svetoslav Djakov kao protiv Černomora. Stoev ima još jedan problem. Kaisara će morati da zameni Angula na poziciji na levog beka, a to znači da će biti ograničen što se tiče faze napada. Partizan, kako stvari stoje, ima veliku šansu da iskoristi probleme Ludogoreca i revanšira im se za prošlogodišnju eliminaciju iz ovog takmičenja.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime