Foto: MN Press
KK Crvena zvezda

Nakon teškog poraza od Budućnosti u Podgorici, vreme je da se Crvena zvezda polako okrene narednim izazovima.

Svi se u redovima tima Dejana Radonjića nadaju da je ono u „Morači“ bilo samo jedno loše veče, te da će se protiv ekipe CSKA u Moskvi prikazati u mnogo boljem svetlu.

A kako stvari stoje, crveno-beli su u rusku prestonicu otputovali bez Duopa Rita, prema saznanjima Mozzart Sporta. On se još nije oporavio od povrede zadnje lože, koju je zaradio tokom meča protiv Panatinaikosa prošle sedmice, a iz istih razloga je propustio duel protiv Podgoričana.

Nije poznato koliko će Duop Rit biti odsutan, a dobra stvar je što se Dejan Davidovac oporavio od povišene temperature koju je imao pred put u Podgoricu. On je naknadno došao u glavni grad Crne Gore, ali se na terenu videlo da ne pruža partiju kakva se od njega očekuje.

Što se tiče Australijanca, on je na 23 utakmice u Evroligi do sada upisao prosečno 4,8 poena uz 1,9 skokova, dok je u ABA ligi zaustavljen na 6,3 poena po meču i 2,9 uhvaćenih lopti.

Tim Crvene zvezde posle gostovanja u Moskvi čeka duel sa FMP-om u Beogradu, što ne bi smelo da predstavlja veći problem timu Dejana Radonjića. Taj susret će se igrati u subotu od 19.00 časova.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here