Foto: MN Press
Mateo Garsija

Kao da je čitavu večnost trajala saga oko transfera Matea Garsije iz Crvene zvezde u Aris. Argentinac je prvo odbio da se vrati u domovinu, želeo je da nastavi da igra u Evropi, pa je crveno-belima iz džepa izbio 2.500.000 evra. Na kraju se odlučio na put u Grčku, a beogradskom klubu je na ime obeštećenja pripalo 1.300.000 evra.

On tamo ne blista i ne pruža igre kakve je imao u Crvenoj zvezdi. Baš naprotiv. Nije postigao nijedan gol na devet utakmica, a nema ni ubeleženu asistenciju. A Garsija je baš nastavio da kopa još „dublju“ rupu, pošto se nije pojavio na planiranom treningu u nedelju uveče.

Aris razmišlja o tome da ga žestoko kazni, jer je samoinicijativno produžio odmor. Grčki mediji pominju da bi mogao da ostane bez dvomesečne plate. Posle gostovanja na Kritu, fudbaleri Arisa su dobili nekoliko slobodnih dana zbog praznika i juče su se vratili fudbalu, ali Mateo Garsija je rešio da još malo „odmori“.

Navijači su naklonjeni Garsiji, ali uprava definitivno nije. Ljudi iz Arisa, koji je trenutno na tri boda iza Olimpijakosa, planiraju da sprovedu disciplinske mere nad argentinskim fudbalerom. Videćemo kakva će biti reakcija Matea Garsije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here